Hell & Back Again

Linkblog

2010.08.10. 06:13 pakukk

Munkahely

Gondolom, minden reklámügynökség más. Nem tudom biztosan, én csak ezt az egyet láttam eddig. A Hell & Back Again minden reklámcégekről szóló híresztelésnek ellentmondva egész olyan, mint egy rendes munkahely. 

Jó, nem vagyunk könyvvizsgáló cég. Az internet összes viccét ki lehet nyomtatni, és fel lehet ragasztgatni a falakra. Abból sem volt még baj, hogy néha negyed órát kések. És még azért sem írtak be az ellenőrzőmbe, hogy hangoskodom és néha szaladok a folyosón. 

Persze reggel a H&BA-ban is a konyhában gyűlnek a kávézombik, ahogy gondolom mindenhol. És ha bejön a főnök, én is a levelezőrendszerre ugrom a Subba helyett (de lehet, hogy ezt majd kinövöm). Ha valamit nem tudok, segítenek, ha kérdezek, és ha valamit nem kérdezek meg, fejet csóválnak, ha elcsesztem. 

Meg - az én nagy szerencsémre - lehet káromkodni hangosan, cifrázni is ér. 

Ja, tényleg, meg még azért sem szóltak, hogy a tárgyalóból a szobánkba telefonálunk tréfából. 

És a múltkor kicsit lángra kapott egy poszter is valahogy. Egészen misztikus körülmények között, mondanom sem kell.  

Azt hiszem, mégsem átlagos munkahely.

Jó itt dolgozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellandback.blog.hu/api/trackback/id/tr402123952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása